Οι αποστολές των χειροποίητων προϊόντων της βιοτεχνίας μας (κρόσσια, φούντες/ροζέτες, κορδελιέρες, αμπραζ, κάβοι, τρέσες) θα πραγματοποιούνται σε διάστημα 1-5 εργάσιμων ημερών.

Η βιοτεχνία μας θα παραμείνει κλειστή από 02/08/2019 έως και 01/09/2019. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα αυτό, θα αποσταλούν μόλις επιστρέψουμε.

Οι αποστολές των χειροποίητων προϊόντων της βιοτεχνίας μας (κρόσσια, φούντες/ροζέτες, κορδελιέρες, αμπραζ, κάβοι, τρέσες)
θα πραγματοποιούνται σε διάστημα 1-5 εργάσιμων ημερών.

Η βιοτεχνία μας θα παραμείνει κλειστή από 02/08/2019 έως και 01/09/2019.
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα αυτό, θα αποσταλούν μόλις επιστρέψουμε.

Mylonas Trimmings

Καλωσήλθατε στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα

                                  

Η Mylonas Trimmings δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου από το 1993, κατασκευάζοντας κορδόνια, τρέσες, φουντάκια, αμπράζ, ροζέτες και νήματα χειροπλεκτικής. Τους τελευταίους μήνες, η ανάγκη να μας μάθουν και άλλοι επαγγελματίες, καθώς και όσοι ασχολούνται με τις χειροτεχνίες, μας ώθησε στο να ασχοληθούμε και με τη λιανική πώληση.

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας μας, όπως στην ένδυση, διακόσμηση σπιτιού, χειροτεχνίες, πλέξιμο κ.α.

Εκμεταλλευόμενοι την κατά καιρούς άνοδο της τεχνολογίας και εξοπλισμένοι με εξελιγμένες Υφαντουργικές μηχανές, Κροσσομηχανές και Τρεσομηχανές, καθώς και με τεχνογνωσία λόγω της πολυετούς πείρας μας, η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα παραγωγής μεγάλης γκάμας προϊόντων.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων μας, από μοντέρνα μέχρι και κλασικά, για όλα τα γούστα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να μεταβληθούν τα υλικά και οι χρωματισμοί ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.