Η παράδοση των χειροποίητων προϊόντων μας (αμπραζ, κάβοι, φούντες/ροζέτες, τρέσες, κρόσσια, κορδελιέρες) θα πραγματοποιείται σε διάστημα 1-5 εργάσιμων ημερών.
Οι αποστολές των χειροποίητων προϊόντων της βιοτεχνίας μας (κρόσσια, φούντες/ροζέτες, κορδελιέρες, αμπραζ, κάβοι, τρέσες)
θα πραγματοποιούνται σε διάστημα 1-5 εργάσιμων ημερών.

Σουβερ με βαμβακερά κορδόνια

Σουβερ με βαμβακερά κορδόνια
10 Σεπτεμβρίου, 2018 John Papastathis

Ξεκινάμε με μια απλή κατασκευή, σουβερ από βαμβακερά κορδόνια.

Τι θα χρειαστούμε; Δυο πράγματα μόνο!! Διάφορα κορδόνια στριφτά βαμβακερά, διάστασης 10mm (κατά προτίμηση) και ένα πιστόλι σιλικόνης.

Ξεκινώντας από μέσα προς τα έξω, τυλίγουμε το κορδόνι κυκλικά και ταυτόχρονα με προσοχή κολλάμε με το πιστόλι σιλικόνης. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία, έως ότου το μέγεθος του σουβερ μας “κάνει”. Πριν κόψουμε το κορδόνι, κάνουμε ένα κόμπο, ώστε να καταλήγει το σουβερ μας σε φουντάκι. Μπορούμε, επίσης, στο τελείωμα του σουβερ με το πιστόλι της σιλικόνης να τοποθετήσουμε έναν ακροδέκτη, ίδιας διάστασης με το κορδόνι μας, αντί για φουντάκι.

Tip: Για να κόψουμε οποιοδήποτε στριφτό κορδόνι, χρησιμοποιούμε ένα κομμάτι ζελοτειπ στο σημείο που θέλουμε να κόψουμε, και με το ψαλίδι κόβουμε στη μέση του ζελοτειπ, ώστε να μη χαλάσει.

Παρακάτω θα βρείτε τα links των κορδονιών, τα οποία προτείνουμε για την κατασκευή σουβερ:

https://www.mylonastrimmings.gr/shop/kordonia/kordoni-vamvakero-ikologiko-10mm/

https://www.mylonastrimmings.gr/shop/kordonia/kordoni-vamvakero-diklono-10mm-7mkarouli/

https://www.mylonastrimmings.gr/shop/kordonia/giouta-10mm/

Comments (0)

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*